Maak kennis met de betonfabrikanten op BATIBOUW

BATIBOUW, het jaarlijks salon voor bouwers, renovatie en interieur vindt dit jaar plaats van 22 februari tot en met 4 maart 2018 in Brussels Expo.

Verschillende fabrikanten van betonelementen nemen deel aan de beurs. Hieronder vindt u een lijst met het nummer van hun stand.


Alpha béton - Stand 5414 - Paleis 5

Alpha Béton biedt de PAMAflex bouwelementen aan. Het gaat om massieve en optimaal geïsoleerde bouwelementen voor elke constructie (van kelder tot dak). Met PAMAflex, bouw je een passief, massief en duurzaam huis voor vele generaties.

Béton de la Lomme - Stand 5203 - Paleis 5

STEPOC : gekalibreerde bekistingsblokken. Droog opeen te stapelen. Met of zonder wapening.GLOBAL CONSTRUCT Systeem : Beton + Neopor voor laag energieverbruik en passieve huizen.Gefreesde betonblokken om te
verlijmen.Prefab L-keerwandelementen.

Coeck Betonfabriek - Stand 5514 - Paleis 5

Coeck verwerkt elke dag 5.000 T grondstoffen tot de meest uiteenlopende ruwbouw- en afwerkingsproducten. Van in huis geproduceerde betonproducten tot zand, grind, natuursteen en keramisch materiaal. U krijgt bij ons een breed gamma kwalitatieve producten.

Fingo - Stand 5113 - Paleis 5

Fingo is meer dan 70 jaar producent van welfsels. Met een productiecapaciteit van over de 1.000.000 m² per jaar levert Fingo traditionele en voorgespannen welfsels van uitstekende kwaliteit over gans België.

Marlux - Stand 1313 - Paleis 1

Marlux is de Belgische nummer 1 in kwaliteitstegels en -klinkers voor uw tuin of terras.

O Beton - Stand 5110 - Paleis 5

Fabrikant van prefab betonnen putten : prefabkelders, regenwaterputten Flexotank, Infilo modules voor infiltratie regenwater, septische putten, kwaterzuiveringsstations Epuro en garagesmeerputten

Stone & Style By Ebema - Stand 1110 - Paleis 1

The way to your dreams - Dromen over een nieuwe tuin is de helft van het plezier. De andere helft maakt Stone&Style waar met mooie, duurzame klinkers en tegels in beton. De stap van droom naar werkelijkheid was nog nooit zo klein! Ontdek onze totaaloplossingen voor je tuin, terras of inrit.

SVK - Stand 5111 - Paleis 5

SVK is fabrikant van vezelcement leien, golfplaten en gevelplaten. Daarnaast heeft SVK een afdeling architectonisch sierbeton. SVK stelt haar assortiment en nieuwigheden voor.

Willy Naessens - Stand 5409 - Paleis 5

De bouwgroep Willy Naessens is een onderneming gespecialiseerd in de bouw van KMO-gebouwen, logistieke gebouwen, distributiecentra, kantoren, commerciële ruimtes, garages, landbouwgebouwen en zwembaden.

Xella Ytong - Stand 5307 - Paleis 5

Xella biedt toekomstgerichte bouwoplossingen met Ytong en Hebel cellenbeton, Multipor minerale isolatieplaten en Silka kalkzandsteen blokken. Muur- en dakoplossingen voor alle bouwprojecten, tot en met energieneutrale huizen.