Tuininrichting & Zwembaden

Beton in de tuin is in vele opzichten een mooie keuze.  Betonelementen kunnen een bijzonder natuurlijk en geslaagd resultaat leveren, in combinatie met groen of andere materialen.

Elementen in beton zijn  zeer onderhoudsvriendelijk. Ze trotseren moeiteloos alle weersomstandigheden. Voor wie elk van een mooi onderhouden tuin wil genieten, is beton een absolute aanrader.

Betonelementen kunnen in elke stijl. Bij de fermettestijl vindt u eerder een getrommelde steen, als mooi en economischer alternatief voor de kasseisteen. De kleuren gaan van effen grijs en zwart naar allerlei mengelingen ‘oker-donkerbruin’, ‘rood-heide-zwart’, ‘herfstkleur’ of allerlei zuiderse tinten. Van alle fabrikanten in België samen bestaan wel meer dan 200 mogelijke tinten.

De laatste jaren zijn  strakkere stenen erg in. Kleuren zijn terug veel soberder, om als het ware het gebouw waar ze voor liggen te ondersteunen eerder dan te domineren.

In de huidige bouwstijl komen vellingkanten minder voor. Er is een voorkeur voor bijzondere lengtematen. De kleuren blijven in de natuurlijke tinten zwart, hardsteenkleur, chocoladebruin . Door op een speelse manier verschillende lengtes en breedtes te mengen creëert u een creatieve en strakke oprit of buitenruimte.

Consulteer alle fabrikanten van tuininrichting en zwembaden producten.

Raadpleeg de productcatalogus om de fabrikanten te vinden die de elementen maken die u zoekt.

Producten

Gerelateerde Projecten